Extra info nodig?

Neem de fotobox FAQ even door

Is er nog iets onduidelijk inzake het huren van een fotobox? Nog zeker even deze FAQ door of neem even contact op en we helpen je graag verder.

Reservatie en financieel
Je kan telefonisch reserveren via 0495 230897 of via de website op https://www.fotoboxopjefeest.be/huur-een-fotobox
Het voorschot maakt de reservatie bindend voor de initiele opdracht en is € 75.
Het saldo, bedrag van de gekozen formule, al of niet met vergoeding levering, min het voorschot moet betaald worden ten laatste de dag voor de levering.
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
Geen enkel probleem. Geef de nieuwe datum door en we zullen de fotobox omboeken naar de nieuwe datum rekening houdende met beschikbaarheid. Mocht de fotobox niet meer beschikbaar zijn voor die bepaalde datum dan wordt het voorschot terug betaald.
Geef ons tijdig de annulatie door en de reden. Er wordt nadien beslist wat er gebeurd met het voorschot.
Praktisch
Uiteraard. Voor elk evenement wordt een unieke persoonlijke print opgemaakt. Hierbij kan je kiezen op gebied van achtergrondkleur, lettertype, eigen foto en nog veel meer. Via ons handig invulformulier kan je alle instructies doorsturen. Als de design klaar is ontvang je deze ter goedkeuring.
De formaat 10x15 cm (kaartje) en 5x15 cm (twee strookjes) zijn beschikbaar.
De praktijk leert dat het aantal voorziene prints ruim voldoende is voor de meeste events. Bij de meeste 'onbeperkte prints' formules zal er geprint worden tot het papier op is en ontvang je enkele dagen later de resterende prints.
Jazeker. Via de Klantzone kan je alle beelden downloaden in een ZIP bestand. Tevens is er een unieke website beschikbaar voor jou en je gasten die toegankelijk is via een apart code. Op deze website staan alle beelden en kan men zowel de prints als de oiginele foto's individueel downloaden.
We bekijken steeds de best mogelijke moment voor installatie in samenspraak met u of met de zaalverantwoordelijke indien van toepassing. De fotobox is toch 30 minuten voor aanvang van het evenement operationeel.
We bekijken steeds de best mogelijke moment voor ophaling in samenspraak met u of met de zaalverantwoordelijke indien van toepassing. Voor de Standaard is dit meestal op een afgesproken uur op het einde van de verhuring. Voor de formule Volledig is dit op het einde van het evenement of de dag nadien.
Elke set up wordt voorzien van een LED lamp die verschillende instelmogelijkheden heeft inzake lichtsterkte en kleurbalans (warm of koud licht).
Er is 1 stopcontact nodig voor de gehele installatie. Er wordt een verlengsnoer voorzien tot ca. 5 meter.
Het toestel zal volledig automatisch opstarten vanaf het moment er terug stroom is. Enkel de LED lamp dien je manueel in te schakelen op het knopje rechtsonderaan achteraan op het bedieningspaneel.
Veel hangt af of je met grote groepen ook gaat poseren voor het toestel. Maar in grote lijnen voorzie je best een 3 meter bij 3 meter voor de installatie en ruimte om te poseren.
Ontdek snel de verschillende formules om een fotobox te huren! Reserveer je fotobox vanaf € 350