Verijk je evenement met een photobooth! Verijk je evenement!

De fotobox is een leuke meerwaarde voor elk huwelijksfeest of evenement dat je toelaat om leuke momenten vast te leggen.

Direct resultaat door de ingebouwde printer. Direct resultaat

Als klant kan je kiezen om naast de foto's digitaal te bewaren ook direct te laten uitprinten door de ingebouwde printer in een formaat naar keuze.

Eigen layout is mogelijk. Personalisatie

Creëer een eigen stijl aan uw evenement door gebruik te maken van een uniek ontworpen lay out op gebied van het drukwerk.

Delen via sociale media zoals Facebook en dergelijke. Delen

Wil je foto's doorsturen per email of delen op sociale media? Dat kan met de ingebouwde sociale media module. We kunnen gebruik maken van het lokale wifi netwerk.

Verschillende accessoires en props worden ter beschikking gesteld Accessoires

Verschillende attributen worden meegeleverd waardoor de gebruikers nog meer plezier beleven. We willen toch lachende gezichten, niet?

Breidt de fotobox om tot een photobooth met achtergronden. Achtergronden

De fotobox heeft een open structuur maar er kan steeds gewerkt worden met een achtergrond indien de nodige ruimte wordt voorzien.

Ondersteuning en supprt gedurende het evenement. Ondersteuning

Tijdens het evenement kan u steeds beroep doen op de telefonische ondersteuning mocht er zich toch een probleem voordoen.

De fotobox en een fotograaf: een ijzersterke combinatie. Inclusief fotograaf

Naast de extra invulling die de fotograaf biedt, heeft deze combinatie het grote voordeel dat er steeds iemand is tijdens het evenement met een helpende hand.

De fotobox voor bedrijven: verzamel data voor de marketing. Voor bedrijven

De fotobox kan tevens worden voorzien van verschillende marketing tools zodat u achteraf met deze verzamelde data aan de slag kan gaan binnen uw organisatie.


© Pixel Design - Peter Louies | Photography